& Webdesign

Naast illustraties kun je bij ANOKI DESIGN terecht voor andere creatieve diensten:

 

ONTWERPEN EN VERVAARDIGEN WEBSITE / WEBSHOP

Dagelijks zijn er miljoenen mensen actief op internet, en dat aantal groeit nog dagelijks.
Vraag en aanbod vinden elkaar op dit prachtige medium en de mogelijkheden zijn eindeloos!
Ook het aantal mensen dat online koopt of verkoopt, vertoont al jarenlang een stijgende lijn.
Een website is dan ook een prima èn betaalbaar platform om je bedrijf of organisatie te presenteren. En wil je je eigen producten aan de man/vrouw brengen dan is een webwinkel een mooie en laagdrempelige oplossing.

In overleg met jou vervaardig ik een site waarmee je snel uit de voeten kunt.
En heb je geen tijd om de site te onderhouden? Ook dat kan ik je uit handen nemen.
Het is op deze plek niet mogelijk een prijsindicatie te geven, dat is geheel afhankelijk van je wensen en de complexiteit van de website of webwinkel die je nodig hebt. Een ‘instapmodel’ is al geschikt voor een kleiner budget. Informeer eens naar de mogelijkheden.

 

REDACTIE WEBCONTENT / TEKSTSCHRIJVEN

Vind je dat lastig? Een pakkende tekst schrijven voor je website?
Of  is je concept gereed, maar kan een beetje bijschaven geen kwaad?                                                           Heb je soms moeite met de correcte schrijfwijze van bepaalde woorden? Ook met de inhoud kan ik je helpen. (Grammaticale) schoonheidsfoutjes bijvoorbeeld, kunnen storend zijn voor bezoekers van je site. Dit komt over alsof er niet voldoende tijd en moeite in gestoken is, terwijl dit niet het geval hoeft te zijn. Bovendien zijn zulke foutjes met een snelle check-up makkelijk te verhelpen. Maar ook om een volledige tekst door de wasstraat te (laten) halen kun je bij Anoki Design terecht.

Het kan helpen als een buitenstaander met een frisse, onbevooroordeelde blik naar je content kijkt.
Dus neem gerust contact met me op als je een ‘second opinion’ wilt.
Kleine aanpassingen kunnen net het verschil maken…

 

ONDERSTEUNENDE WERKZAAMHEDEN WEBWINKEL

Heb jij een webwinkel die steeds beter loopt, en groeit het werk je enigszins boven het hoofd? Met mijn eigen ervaring als webwinkelier en webdesigner kan ik je ondersteunen. Je kunt me inschakelen voor bijvoorbeeld het afhandelen van e-mail, administratieve zaken of verzendwerkzaamheden. Een paar uurtjes hulp kunnen je net dat beetje speelruimte geven om je op je core-business te richten en/of wat meer tijd voor persoonlijke zaken te hebben. Ook niet onbelangrijk!

 

© Annemarie Fakkeldij